Qualitat, professionalitat i servei al client

CACAUXOCOLATES es una empresa dedicada a la distribució i venda de productes de qualitat derivats del cacau. Rajoles, cruixents, roques, bombons, piruletes de xocolata, torrons de xocolata, figures de pasqua, detalls per a bodes, comunions, bateigs o regal d'empresa personalitzat, tot un món de xocolata que us convidem a descobrir.

 

La nostra intenció és la d'oferir un producte de la màxima qualitat a un preu competitiu i orientat a un públic que busca quelcom de valor afegit al producte final.

 

Dins de les opcions que ens dóna el mercat intentem treballar el màxim que podem amb producte de la nostra terra, tot i que per raons obvies, el principal ingredient, el cacau, ha de ser d'importació.

 

Un altre dels nostres principals signes diferencials és el tracte amb el client, tant si són distribuidors o punts de venda com el client final. 

 

Això ens porta a oferir serveis gratuits de formació i difusió, cursos i tasts que impartim als punts de venda que tenen les instal·lacions adecuades o bé jornades de portes obertes al nostre obrador.

Punts de Venda

Per consultar els punts de venda dels nostres productes ho podeu fer aquí

Contacte

Adreça obrador:

CACAUXOCOLATES
Plaça Major 5
25612 Les Avellanes

 

Adreça botiga:

FORN DEL JOAN

Sanahuja, 4 baixos

25600 - Balaguer

 

Telèfon:

637822901.

Contacti amb nosaltres a través del formulari de contacte.

Noticies

Descobreixi les novetats i el calendari d'activitats.

Veure totes les noticies

Horario comercial

Dll - Dv

8:00 a 14:00

17:00 a 20:00

Ds

8:00 a 14:00

Segueixi CACAUXOCOLATES a les xarxes socials